article

Tovar posielame aj do Českej republiky

Poštovné ZDARMA v prípade nákupu tovaru nad 30 eur s DPH 

article

Tovar posielame aj do Českej republiky

Poštovné ZDARMA v prípade nákupu tovaru nad 30 eur s DPH 

Gelové vložky do topánok

Správna obuv sa podieľa na zdravom vývine nohy. Pomáhajú pri bolestiach kĺbov, pri reumatických ťažkostiach, pri bolestiach chrbtice, hlavy. Gél tlmí otrasy spôsobené chôdzou, stimuluje reflexné zóny, podporuje lymfatický a krvný obeh. 

Gelové vložky pod prsty sú nenahraditeľné vo vysokých topánkach, ochranu päty zas zabezpečia polstielky pod pätu

Gelové vložky do topánok

Oceníte ich nielen pri chôdzi na väčšie vzdialenosti.

Gelové polovložky do vysokej obuvi

Ako uvoľniť vaše ubolené nohy, ktoré ste zdeformovali lodičkami na vysokých podpätkoch? Doporučujem, pokiaľ je možné, aby sa ženy aj počas dňa prezúvali, obtiažne a možno i nebezpečné je napr. šoférovanie v lodičkách, a ak už musíme lodičky nosiť počas dňa dlhšie, odporúčam občasné vyzutie obuvi s automasážou chodidla. Večer po záťaži cviky na posilnenie svalov nohy, kúpele s prúdiacou vodou so striedaním teplej a studenej vody. V práci nosenie pohodlnej obuvi. Nezanedbateľným aspektom pre zdravie je aj výška podpätku. U žien je to aspekt krásy, lebo čím vyšší podpätok, tým je noha krajšia. Hmotnosť tela tak vo zvýšenej forme zaťažuje prednú časť chodidla, čo je v priamej úmere s výškou podpätku, čím vyšší podpätok, tým väčšia záťaž. Treba spomenúť i zmenu - prehĺbenie driekovej lordózy (prehnutie chrbtice dopredu) a možné bolesti driekovej časti chrbtice.

Silikonové polstielky pre letné pohodlie v lodičkách

Gelové polovložky Happy step sú špeciálne navrhnuté pre dámy, ktorých neodeliteľnou súčasťou je nosenie topánok na vysokom podpätku. Polstielky účinne zabraňujú páleniu chodila, odľahčujú záťaž na chrbticu pri dlhej chôdzi a to vďaka gélu, ktorý je priehľadnej farby, polstielky sú ľahko umývateľné a majú protišmykové vlastnosti. Určite ich oceníte aj ako vložky do spoločenských topánok, najmä ak vaše nohy nie sú na nosenie vysokej spoločenskej obuvi zvyknuté.

Odporúčame gélové vložky MONETA

 
5,00
bez DPH4,17 €
 
4,50
bez DPH3,75 €
 
4,90
bez DPH4,08 €
 
4,50
bez DPH3,75 €
zdravé chodilá za každých okolností

zdravé chodilá za každých okolností

Doprava nad 30 € ZDARMA

Slovenská kvalita

Dodanie do 3 dní