article

Tovar posielame aj do Českej republiky

Poštovné ZDARMA v prípade nákupu tovaru nad 30 eur s DPH 

article

Tovar posielame aj do Českej republiky

Poštovné ZDARMA v prípade nákupu tovaru nad 30 eur s DPH 

Moneta Blog a naše novinky

Zaujímavé informácie a články.

Špeciálne vložky pri športe? Určite áno! Riešením sú športové vložky.

Špeciálne vložky pri športe? Určite áno! Riešením sú športové vložky.

Naše športové stielky sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu pohodlnosť pri turistike, voľnom čase alebo behu. Sú vyrobené z pokročilého 3-vrstvového materiálu, ktorý nie je len ľahký, ale aj schopný tlmiť všetky nárazy. 

Prečo nosiť ortopedické vložky do topánok?

Prečo nosiť ortopedické vložky do topánok?

Nosiť ortopedické vložky môže teda priniesť významné výhody pre vaše zdravie, pohodlie a pohybovú schopnosť. Ak máte nejaké problémy s chodidlami alebo pohybov

Hygienické pomôcky a doplnky Moneta

Hygienické pomôcky a doplnky Moneta

Dnes vám predstavíme náš špičkový antibakteriálny gél na ruky s vysokým obsahom alkoholu, ktorý vám poskytuje rýchlu a efektívnu ochranu pred škodlivými baktériami a vírusmi. Chceme, aby ste sa cítili istí a bezpeční každý deň, a práve preto sme vyvinuli tento vynikajúci produkt s biocídnym účinkom.

Gelové vložky do topánok

Gelové vložky do topánok

Správna obuv sa podieľa na zdravom vývine nohy. Pomáhajú pri bolestiach kĺbov, pri reumatických ťažkostiach, pri bolestiach chrbtice, hlavy. Gél tlmí otrasy spôsobené chôdzou, stimuluje reflexné zóny, podporuje lymfatický a krvný obeh. 

Vložky do topánok do modernej obuvi

Vložky do topánok do modernej obuvi

Obloha je čoraz jasnejšia a jar pomaly prichádza. Čoskoro keď sa vyšplhajú teploty, opäť vymeníme častník za jarný. A týka sa to aj obuvi. Môžete nosiť elegantnú obuv, byť zároveň trendy a mať súčasne i pohodlné topánky? S pohodlnými vložkami do topánok je to možné.

Vhodná obuv pre deti do školy

Vhodná obuv pre deti do školy

Po dlhotrvajúcich prázdninach sa deti v mesiaci september opäť vybrali do školy, čomu sa tešia predovšetkým pracujúci rodičia. Tí majú dôležitú úlohu, aby zabezpečili vvšetky potrebné veci do školy cez nákup učebníc, zošitov, tašky, ale aj vhodnej obuvi a aj správnych prezúvok, ktoré budú ich ratolesti mať obuté počas celého dňa pobytu v škole.

Letná dovolenka na Slovensku

Letná dovolenka na Slovensku

Školopovinným deťom zostávajú  posledné týždne do konca prázdnin. Pokiaľ ste sa ešte nerozhodli kde tráviť dovolenku zvyšné letné týždne a nemáte chuť cestovať do zahraničia, máme pre vás pár vhodných tipov na skvelé zážitky s rodinou či priateľmi.

Správne vložky do topánok dokážu korigovať pokles klenby

Správne vložky do topánok dokážu korigovať pokles klenby

Ortopedické vložky na ploché nohyPlochá noha u dospelých je deformitou nohy, pri ktorej sa znižuje klenba chodidla. Plochá noha sa u dospelých vyvíja pri nepomere záťaže a schopnosti nohy záťaž znášať. Výrazne sa na nej podiela napríklad dlhodobé státie napríklad v zamestnaní, alebo zdvíhanie ťažkých predmetov, obezita a nosenie obuvi s nevhodnou výplňou. Prostriedky takejto terapie majú pomocný význam a okrem pravidelného cvičenia nôh je vhodné podoprieť klenbu nohy a použiť ortopedické vložky. 

Nohy v teple v zimných vložkách i pre malé deti

Nohy v teple v zimných vložkách i pre malé deti

Na zimné obdobie kedy je všade veľa snehu sa tešia predovšetkým všetky malé deti a deti na základných či stredných škôl. V prípade sneženia počas prázdnin je táto radosť ešte väčšia. Nielen malé deti, ale i deti v neskoršom školskom veku by mali mať počas chladného zimného obdobia správnu obuv, ktorá je zateplená, nepremokavá a predovšetkých zabezpečuje pohodlnosť  a suchosť chodila počas nosenia.

Aké vložky do topánok nosiť počas zimy?

Aké vložky do topánok nosiť počas zimy?

Ako sa správne obuť do zimného počasia, pokiaľ ste športovec telom i duchom? Pravidelne behávate už dlhé roky, ale nechcte sa limitovať nevhodným počasím, ktoré vám môže prekaziť vaše športové plány? Ak má či už športovec alebo bežec správne bežecké oblečenie i obuv vhodnú počas zimného obdobia, nemá žiadne limity k maximalizovaniu svojho fyzického výkonu.

Medzinárodná výstava LINEAPELLE v Miláne

Medzinárodná výstava LINEAPELLE v Miláne

Firma MONETA sa každoročne zúčastňuje na výstavách LINEAPELLE v Miláne, či už ako vystavovateľ alebo len ako návštevník. Na výstave sa zúčastňujú všetci výrobcovia obuvníckych materiálov, koží a komponentov kde vystavujú svoje produktové novinky. 

Thermo Comfort - anatomicky tvarovaná stielka do zimného obdobia

Thermo Comfort - anatomicky tvarovaná stielka do zimného obdobia

Anatomický tvarovaná zimná pohodlná stielka Thermo Comfort. Vďaka Anatomic systému stielka zaručuje podporu pozdĺžnej a priečnej klenby a tiež pohodlie a úľavu pre Vaše nohy, kĺby a chrbticu aj v tom najchladnejšom počasí. 

Job Antistatic - pohodlie aj v pracovnej obuvi

Job Antistatic - pohodlie aj v pracovnej obuvi

Zaručená hygiena a pohodlie počas celého dňa aj v pracovnej obuvi? áno, s novou stielkou z rady JOB - Job Antistatic Vám prinášame nie len to ale aj antistatiku (ochranu pred elektr.výbojom) a maximálnu absorpciu a priedušnosť materiálov.

Dynamic new - s pridanou obľúbenou pamäťovou penou.

Dynamic new - s pridanou obľúbenou pamäťovou penou.

Nová stielka Dynamic New - obohatená o pamäťovú penu, je vhodná ako do pracovnej obuvi tak i do turistickej, športovej ale aj vychádzkovej obuvi. Vďaka pamäťovej pene z VISCOLATEXU tlmí nárazy a dodáva pocit komfortu pri všetkých Vašich aktivitách alebo práci. 

Vložky do topánok vám pomôžu

Vložky do topánok vám pomôžu

Odporúčame používať vložky do topánok Moneta, ktoré zabezpečia základnú starostlivosť o nohy. Stielky zmiernia bolesti a pálenie nôh, vaše chodidlá viac nebudú trpieť. 
Niekto si môže povedať, že tieto nenápadné problémy sú záležitosťou krátkodobou a nejedná sa o nič vážnejšie. Skutočnosť je však iná, typické príznaky ostrej, pichavej bolesti a napätia v päte alebo vklenbe nohy signalizujú určité problémy.

MEMOSOLE - stielka s pamäťovou penou

MEMOSOLE - stielka s pamäťovou penou

Stielka MEMOSOLE vyrobená z pamäťovej peny prináša pohodlie a potešenie z každého kroku. Pamäťová pena má jedinečnú schopnosť získať pôvodný tvar a hustotu po každom kroku a tiež tlmí narazí čím zaručuje maximálny komfort, chráni Vaše kĺby a predchádza únave Vašich nôh. Vhodná je pre všetky typy obuvi. Nesmie chýbať pri Vaších obľúbených aktivitách, športoch, dlhej chôdzi alebo státí, proste všade kde sú Vaše nohy namáhané.Komfortná - tlmí nárazy - pamäťová - proti zápachu

Luxusná ortopedická stielka Relax Deluxe

Luxusná ortopedická stielka Relax Deluxe

Správna voľba pre zdravú chôdzu, takto sa dá definovať stielka Relax Deluxe. Jemná perforovaná hovädzia koža prináša stielke prívlastok "luxusná". Latexová pena "sanitized" dodáva stielke antibakteriálne vlastnosti ktoré odstraňujú nepríjemný zápach nôh. Nový anatomický výlisok podporuje pozdĺžnu a priečnu klenbu čím znižujú záťaž chodidiel a kĺbov. V pätovej častí sa nachádza "antishock" ktorý tlmí nárazy pri chôdzi.

Zimná stielka Alu Alaska pre celú rodinu

Zimná stielka Alu Alaska pre celú rodinu

Nová zimná stielka Alu Alaska pre rodičov aj ich deti! Vybavte svoju rodinu kvalitnou ochranou pred zimou v tomto chladnom období. Stielka je vyrobený z teplej "fleece" textílie príjemnej na dotyk, tiež z peny ktorá obsahuje aktívne uhlie a tým zabraňuje tvorbe zápachu nôh. Najdôležitejšia je však ALU fólia ktorá izoluje teplo a zabráni preniku chladu do Vašej topánky. Spodná latexová pena dodáva aromatickú vôňu a podporuje stielku proti posuvu.

Doprava nad 30 € ZDARMA

Slovenská kvalita

Dodanie do 3 dní