article

Tovar posielame aj do Českej republiky

Poštovné ZDARMA v prípade nákupu tovaru nad 30 eur s DPH 

article

Tovar posielame aj do Českej republiky

Poštovné ZDARMA v prípade nákupu tovaru nad 30 eur s DPH 

Nohy v teple v zimných vložkách i pre malé deti

Na zimné obdobie kedy je všade veľa snehu sa tešia predovšetkým všetky malé deti a školopovinné deti základných či stredných škôl. V prípade sneženia počas prázdnin je táto radosť ešte väčšia. Nielen malé deti, ale i deti v neskoršom školskom veku by mali mať počas chladného zimného obdobia správnu obuv, ktorá je zateplená, nepremokavá a predovšetkých zabezpečuje pohodlnosť  a suchosť chodila počas nosenia. Zimné vložky do topánok vyrábame aj pre našich najmenších.

Nohy v teple v zimných vložkách i pre malé deti

Ako sa chrániť pred chladným a vlhkým snehom?

Chystáte sa s vašimi deťmi na lyžovačku či dlhší pobyt vonku v zasneženom prostredí? Dieťa môže zo studeného snehu ľahko prechladnúť ak by došlo k premočeniu obuvi.. Dieťa začne kašlať, dostane nádchu, ktorá pri neliečení môže prejsť v niečo vážnejšie. Preto je potrebné nielen obliecť dieťa do snehu do nepremokavého oblečenia, ale predovšetkým zabepečiť suchú obuv.

Odporúčame vám

Určite pred pobytom na snehu je potrebné obuv poriadne očistiť, naipregnovať, čím sa vytvorí  ochranná vrstva pred vlhkosťou vďaka nano technológií, ktorá i napriek ochrane zachováva vzdučnosť. V našej ponuke máme univerzálny impegnátor obuvi Moneta, ktorý je vhodný na hladkú či drsnú kožu.  Nevyhnutnosťou pre nielen malé deti, ale i dospelých sú špeciálne zimné vložky do topánok, ktoré podporujú prirodzený pohyb, chránia kĺby a väzy a zabezpečujú teplejší komfort chodidla v topánke.

Moneta má riešenie  na každý problém s chodidlami
podľa ročného obdobia či fyzickú záťaž

Na každé ročné obdobie ponúkame riešenie pre každého zákazníka. Vložky do topánok, ktoré sa používajú počas horúceho letného obdobia sú vyrobené z ľahkých vzdušných  materiálov, ktoré dovolia pokožke dýchať. Taktiež ľudia, ktorý sa aktívne venuju športu a potrebujú znížiť tlmenie nárazu pri behaní vieme poskytnúť široký výber špeciálnych športových stielok, ktoré tlmia nárazy pre behu. Počas zimy keď dochádza k prestupu chladu cez podošvu do vnútra obuvi je vhodné používať stielky z kože, strižnej vlny či hliníkovej vrstvy, ktoré stabilizujú teplotu v obuvi.

Vyrobené na Slovensku

Stielky do topánok Moneta sú vyrábané v Partizánskom s veľkým dôrazom na detail a kvalitu výroby. Na výrobu preferujeme použitie prírodných materiálov ako je koža, plsť, bambus, aby bolo chodidlo v optimálnej klíme.

Pre najmenších odporúčame tieto vložky do topánok

Zimné vložky do topánok pre deti vyrábame z teplej textílie, 100% vlny, kombinovanej 100% vysokovrstvej strižnej vlny, aromatizovanej latexovej peny, ktorá  zabraňuje nepríjemnému zápachu a zaručuje veľmi dobré vlastnosti pre pohodlie a teplo vašich chodidiel. Zo spodnej časti  tvorené s alúminiovou fóliou, ktorá bráni prenikaniu chladu do vnútra obuvi.

 
2,50
bez DPH2,08 €
 
2,70
bez DPH2,25 €
 
2,90
bez DPH2,42 €

Doprava nad 30 € ZDARMA

Slovenská kvalita

Dodanie do 3 dní