article

Tovar posielame aj do Českej republiky

Poštovné ZDARMA v prípade nákupu tovaru nad 30 eur s DPH 

article

Tovar posielame aj do Českej republiky

Poštovné ZDARMA v prípade nákupu tovaru nad 30 eur s DPH 

Vhodná obuv pre deti do školy

Po dlhotrvajúcich prázdninach sa deti v mesiaci september opäť vybrali do školy, čomu sa tešia predovšetkým pracujúci rodičia. Tí majú dôležitú úlohu, aby zabezpečili vvšetky potrebné veci do školy cez nákup učebníc, zošitov, tašky, ale aj vhodnej obuvi a aj správnych prezúvok, ktoré budú ich ratolesti mať obuté počas celého dňa pobytu v škole.

Zvoľte pohodlné vložky do topánok pre vašich najmenších

Nepodceňujte výber vhodnej obuvi pre vaše dieťa

Ak vaše dieťa nastupuje eštelen do prvej triedy, podporte ho tým, že vhodnú obuv aj prezúvok, či vložiek do topánok budete vyberať určite spoločne. Pri výbere vhodných prezúvok je potrebné si pozrieť najskôr nariadenie samotnej základnej školy podľa školských pokynov, aby ste nevyberali zbyťočne. Majte na pamäti, že deti v nižších ročníkoch sa okrem vyučovania  v poobedných hodinách zúčastňujú pobytu na vzduchu v areály školy, preto je potrebné zabezpečiť športovú obuv alebo vychádzkovú obuv, ktorá je vhodná i na tieto pohybové aktivity.

Na Slovensku môžu rodičia vybrať obuv do školy podľa svojho uváženia, komfortu alebo domáceho rozpočtu. V mnohých zahraničných krajinách sú presne predpísané typy obuvi, ktoré sú súčasťou školskej rovnošaty. Školská obuv by mala byť predovšetkým pohodlná, pevná s komfortnou podošvou, aby sa deťom páčila a v prípade potreby s ortopedickou stielkou. Ak obuv nemá komfortnú vložku, môžete ju zakúpiť externe a do obuvi vložiť podľa aktuálneho ročného obdobia. Na trhu sú detské vložky do topánok na jar, na jeseň, ale i počas chladnejšieho obdobia ako je zima.

Aké prezúvky vybrať deťom počas pobytu v škole?

Ak vaše dieťa navštevuje ortopedickú ambulanciu a má detské vložky od ortopéda predpísané na mieru, určite by tieto vložky malo dieťa nosiť počas pobytu v škole vo svojich prezúvkach. Sú však finančne veľmi nákladné a ich cena sa môže pohybovať až v desiatkach eur. V prípade, že vaše dieťa nosí aj papuče doma, zabezpečte mu ortopedickú stielku i na doma. Spoločnosť MONETA vyrába ortopedické vložky do topánok v luxusnej kombinácií, a to z ovčej kože a latexovej peny s obsahom aktívneho uhlia. Tieto vložky do topánok sú dostupné už od čísla 35, čiže vhodné aj pre detské chodilo. V prednej a pätovej časti sú umiestnené špeciálne zóny mäkkého gélu, ktoré spolu s anti shock penou účinne tlmia nárazy, odbúravajú únavu a záťaž pohybového aparátu. Túto stielku nájdete v našej ponuke ako ortopedickú stielku SOFT GEL.

Vyberáme pre Vaše deti

Vyberte si z našej ponuky vložiek do topánok, ktoré sú vhodné pre detskú nohu.

 
3,20
bez DPH2,67 €
 
5,20
bez DPH4,33 €
 
5,40
bez DPH4,50 €
 
12,90
bez DPH10,75 €

Doprava nad 30 € ZDARMA

Slovenská kvalita

Dodanie do 3 dní